Creier pane

Perfect pentru rețetă
Classic 1600
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

creier de porc800 g
sare, piper
făină pentu panare
ouă4
Pesmet Ditrói
ulei

Pași

1Se curăță creierul de porc și se condimentează cu sare și piper.
2
3Se trece creierul de porc prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește creierul de porc prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
4Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă creierul de porc învelit și se prăjește până când devine auriu.
1Se curăță creierul de porc și se condimentează cu sare și piper.
2
3Se trece creierul de porc prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește creierul de porc prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
4Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă creierul de porc învelit și se prăjește până când devine auriu.

Tag-uri