creier de porc | 800 g |
sare, piper | |
făină pentu panare | |
ouă | 4 |
Pesmet Ditrói | |
ulei |
1 | Se curăță creierul de porc și se condimentează cu sare și piper. |
2 | |
3 | Se trece creierul de porc prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește creierul de porc prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
4 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă creierul de porc învelit și se prăjește până când devine auriu. |
1 | Se curăță creierul de porc și se condimentează cu sare și piper. |
2 | |
3 | Se trece creierul de porc prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește creierul de porc prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
4 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă creierul de porc învelit și se prăjește până când devine auriu. |